bartok [kukac] papaitk [pont] hu
8500 Pápa, Korona utca 27.
+36 89 313-116

Hangszerkölcsönzési díj

Mivel a térítési díj ellenében biztosított szolgáltatások körében tartozó felszerelések (hangszerek) használata az iskola területére korlátozódik, az otthoni gyakorláshoz használt hangszerek hangszerkölcsönzési díj megfizetése után vehetők igénybe.

Hangszerkölcsönzési díj:

5.000 Ft/év

A hangszerkölcsönzési díjat évenként két részletben kell megfizetni, ennek határideje a beiratkozás, illetve a pótbeírás napja, de legkésőbb a tárgyév első félévének október 15. napja illetve a tárgyév második félévének február 15. napja.

A hangszerek az év végi vizsga napjáig kölcsönözhetőek, azt a vizsga napján a főtárgytanárnak le kell adni. A hangszerek átvizsgálása és esetleges javíttatása után a hangszer kikölcsönözhető a nyári szünetre azon tanulóknak, akik a következő tanévre beiratkoztak és a következő féléves tandíjat és hangszerkölcsönzési díjat megfizették.

A befizetéseket a térítési és tandíjak befizetéséhez hasonlóan BANKI ÁTUTALÁSSAL történik. Erről bővebb felvilágosítást itt talál: http://bartokzi-papa.hu/teritesi-dijak-befizetesenek-modja/